...
a) Miten työnjako julkisuusstrategian laatimiseksi tulisi suorittaa?
b) Miten ja missä elimissä kehitystyötä jatketaan?
c) Kenen hyväksyntä millekin toimenpiteelle tarvitaan?
d) Muuta asiaan liittyvää, mitä?
Tässä Anna-Maria ajatuksia teemaan:
Oma tavoitteeni on, että ennen kuin siirrymme kesälaitumille meillä olisi kirjattuna ainakin 1. versio seuraavista asioista
- klusterimme T&K-työn painopistealueet
- t&k-hankkeiden viestintäsuunnitelma
- projektikäsikirja
Nämä kaikki liittyvät läheisesti toisiinsa. Esimerkiksi niin sisäisen kuin ulkoisen viestinnän profiloiminen, meidän brändin rakentaminen vaatii omien vahvuuksiemme tunnistamista. Projektikäsikirjassa tulee olla ohjeet siitä, kuinka organisaatiossamme viestitään.
Meidän EU-rahoitteisilla hankkeilla on jo hyvät, omat viestintäsuunnitelmansa. Nyt pitää sopia toimintatavoista, jolla organisaatiomme voi tukea, edesauttaa näiden suunnitelmien toteutumista
Näitä asioita tullaan kevään aikana käsittelemään T&K-tiimin ja TosiPron tapaamisissa sekä t&k-väen suunnitellussa vetäytymisessä toukokuussa. Ja muissa, eri kokoonpanojen tapaamisissa. Koordinointi ja avoimuus on nyt avainsanoja, kuten Milla toteaa. Päällekkäistä työtä pitää välttää.
Ollaan Opettaja-lehteen yhteydessä ja kysytään, millainen/millaiset jutut heitä kiinnostavat. Olisiko yleisemminkin ammattikorkeakoululähtöisen t&k-toiminnan esittelyä, yksi hanke esimerkkinä vai pitemmällä aikavälillä useammankin hankkeen esittely. Kirjoittajia meiltä kyllä löytyy.
Yhteydenotot varsinkin sellaisiin lehtiin, jotka ovat foorumeita useallekin hankkeelle, pitää tosiaan tehdä koordinoidusti.
Työtä meillä siis riittää, mutta mielenkiintoista ja palkitsevaa sellaista!