Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Hakemuksesta:

(5.1) Hanke vastaa tarpeeseen kehittää osaamista uusille ja kasvaville osallistuvan tuotannon aloille, joita erityisesti edustavat yhteisöllisen, ns. sosiaalisen median tuotanto sekä kulttuurilaitosten yleisötyö.

Hanke myös vastaa tarpeeseen verkostoitua yli oman ammattikentän kokoamalla media-, kulttuuri-, kirjasto-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset monialaiseksi verkostoksi, joka eri alojen osaamista hyödyntäen kehittää ja juurruttaa osallistuvan median toiminta- ja tuotantomalleja, sekä ammattikorkeakoulujen tarpeeseen integroida uusia menetelmiä ja työkaluja eri alojen koulutukseen ja työelämäyhteistyöhön.

(7.4) Tärkeä projektin vaikutusten mittari on kehitettävien työkalujen ja menetelmien juurtuminen pysyviksi välineiksi hankekumppaneiden ja kohderyhmien organisaatioiden toimissa, erityisesti ammattikorkeakoulujen opetuksessa.

(10.3) Kukin projektin kumppaneista osallistuu projektin toimien arviointiin. Arviointimateriaalin keruun menetelminä käytetään mm. opintojaksopalautteita, haastatteluita, pienryhmäkeskusteluja, Significant Story-menetelmää, sekä muita laadullisen arvioinnin menetelmiä. Hankkeen puitteissa odotetaan syntyvän 4-6 opinnäytetyötä, jotka osaltaan tuottavat aineistoa projektin toimien ja niiden vaikutusten arviointiin.

Ulkopuolinen seurantakomitea koostuu työnantajien ja kohderyhmien edustajista, jotka kokoontuvat arvioimaan projektia kausittain.

Metropolian kulttuurialan ja sosiaalialan yliopettajat vastaavat arvioinnin menetelmien kehittämisestä ja aineiston analysoinnista. Projektin aikana on tarkoitus kehittää arvioinnin välineitä ja menetelmiä alojen työelämän ja koulutuksen käyttöön.

Metropolian kulttuurialan EU-hankkeiden projektipäälliköt ja -vastaavat muodostavat ryhmän, joka kokoontuu kuukausittain raportoimaan hankkeen taloushallinnosta talouspäällikölle sekä arvioimaan hankkeiden hallinnoinnin, tiedotuksen, arvioinnin ja toimien edistymistä ja täten levittää emo-organisaatiossa kehitettyjä hyviä hankehallinnoinnin käytänteitä. Tavoitteena on kehittää kulttuurialojen T&K-hankkeiden käyttöön toimivia arvioinnin työkalujaNo niin, sivu on luotu, tästä jatkan huomenna...