Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Metropolian kulttuurialan EU-hankkeiden projektipäälliköt ja -vastaavat muodostavat ryhmän, joka kokoontuu kuukausittain raportoimaan hankkeen taloushallinnosta talouspäällikölle sekä arvioimaan hankkeiden hallinnoinnin, tiedotuksen, arvioinnin ja toimien edistymistä ja täten levittää emo-organisaatiossa kehitettyjä hyviä hankehallinnoinnin käytänteitä. Tavoitteena on kehittää kulttuurialojen T&K-hankkeiden käyttöön toimivia arvioinnin työkaluja.

*******************************************************************

Just joo, kirjoitin pitkät pätkät tähän ja sitten se ykskaks yllättäen katosi sekuntia ennen kuin olin tallentamassa!! Vihaan wikiä! Nyt sitä ei löydy mistään, joten koitan kirjoittaa parhaan muistini mukaan samat sepustukset, mutta lyhyempänä koska motivaatio jotenkin kummasti katosi.

Laitoin siis äsken kolme kohtaa, jotka digitarinan kohdalla ovat ne tärkeimmät pointit ja seurattavat asiat:

1. Digitarina-menetelmän "levinneisyys", eli miten otettu käyttöön missäkin paikassa (kvantitatiivinen tutkimus, myös seuranta ajassa, nykyhetki vs. vuoden kuluttua)

2. Sisältää kaksi kohtaa:

- Kouluttajien koulutus (kvanti/kvali; kokivatko menetelmän hyödylliseksi ja aikovatko käyttää työssään, myös aikaperspektiivi, onko menetelmä käytössä asiakkaiden kanssa myöhemmin. Kerääminen; palautekeskustelu ryhmässä ja kyselylomake koulutuksen lopussa, kuinka moni ottaa menetelmän käyttöön, mitä sillä tekee työpaikallaan; seuranta, mahdollisesti yksittäisiä haastatteluja)

- Välillisen kohderyhmän (vanhukset, oppilaat, maahanmuuttajat, kirjaston asiakkaat ym. ym.) hyöty; saavatko menetelmän käytöstä jotain hyötyä/iloa. (Kvalitatiivinen tutkimus, haastatteluja/kyselylomakkeita satunnaisotannalla.)

3. Käyttö ammattikorkeakoulujen opetuksessa, miten pilotointi ja integrointi onnistui (kvanti/kvali; kuinka monta kurssia, opintopistettä ja osallistujaa, montako opinnäytetyötä ja harjoittelupaikkaa hyötyi oppilaiden avulla menetelmästä, myös aikaperspektiivi, onko kurssi tarjolla myöhemminkin vai hiipuiko into. Opettajien ja oppilaiden haastattelut miltä kurssi ja menetelmä tuntui)