...
Arvioinnissa tehtiin ryhmähaastattelu ja Peter teki kaksi yksittäistä haastattelua. Ryhmähaastattelussa tuli esille, että kaivattiin yhteisöllisiä verkkotyökaluja ja että prosessi ei olisi onnistunut ilman livetapaamisia, mutta toisaalta ei myöskään ilman Noodia.
3. Työkalun jatkokehitys
Tarkasteltiin konseptikuvia ja keskusteltiin Noodin jatkokehityksestä: avaussivu, rakenne ja käsikirjoitusversio kokevat suurimpia muutoksia. Kari tarkisti, että peruslogiikka kirjoittamisesta, tehtävienannosta ja tekstien keräämisestä ja järjestämisestä pysyy samana.Todettiin että kyllä - mutta myös hienosäätöä on luvassa.
Mietittiin avaussivun logiikkaa, mihin ja miten kirjoittaja päätyy - edelliseen työtilaan, entä jos kirjoittajalla ei ole vielä projektia / työtilaa?
Jukkis kertoi käytetyn alustan, Symphonyn, ominaisuuksista: kyseessä on isokokoinen järjestelmä, jonka rakenteeseen tutustuminen vie aikaa. Se on kuitenkin tukee nopeaa kehitystyötä, koska sisältää erilaisia sovelluksia joita voi käyttää hyväksi. ALussa menee siis enemmän aikaa tutustumiseen, mutta se palkitaan työn loppupuolella.
Rakenne-osio ja kaikki tekstit- näkymä yhdistetään, niin että rakennetta voi ryhtyä tekemään suoraan tekstitaulukosta.
Käsikirjoitusversioihin lisätään nuppineulatyyppiset kommentit, joiden avulla voi viestiä muutoksista ja pohdinnoista liittyen tiettyyn tekstikohtaan. MIkäli resurssit riittävät, voidaan miettiä mahdollisuutta saada muutokset näkymään esim. punaisella tms. versioissa.
5. Esityksen tuotanto
- Käsiohjelma
- Ensi-ilta-bileet
- Markkinointi ja kohderyhmä
- Esityksen taltiointi
...