...
- Palvelu, jonka kautta opettaja näkee omiin toteutuksiin liitetyt sähköiset työtilat ja oppimisympäristöt omassa työpöydässään. Opettajan on mahdollista päästä työtiloihin ja oppimisympäristöihin palvelun kautta.
- Mahdollisuus lisätä omia linkkejä.
Oppimateriaalien hallinta + "totsu tietojen kopiointi mallipohjasta" (Prioriteetti =
...
2)
- Palvelu, jonka kautta opettaja voi syöttää valmiiksi opintojaksoille ne oppimateriaalit, jotka liittyvät opintojaksoon. Kun opintojaksosta syntyy toteutus ko. opettajalle tulevat oppimateriaalit automaattisesti valittavaksi opintojakson toteutukselle.
...
- .
- Opettaja voi tehdä "mallipohjia" totsu tiedoista ja oppimateriaaleista. Nämä pohjat voi kopioida Totsu vaiheessa toteutuksen tiedoiksi. Tiedot ovat kopioita ja niitä voi kuitenkin muokata toteutuskohtaisesti.
- Sähköiset oppimateriaalit siirtyvät haluttuun paikkaan halutulla "menetelmällä" hyväksytyille opiskelijoille (sähköposti, työtilan dokumentit, opinto-opas (esim. ennakkotehtävät)
- Kopiointi toteutussuunnitelmatiedot vanhoilta toteutuksilta
Pikaviestipalvelut (Prioriteetti = 1-3 )
- Esimiehen, suunnittelijoiden, lukkarintekijöiden ja opiskelijoiden lähettämät viestit & herätteet/pyynnöt
- Viesti etenee vähintään sähköisten työpöytien kautta. Valittavissa on myös sähköposti ja tekstiviesti (Prioriteetti = 1).
- Palvelu, jonka kautta opettaja voi lähettää herätteitä muulle henkilökunnalle tai opiskelijoille. Tämän lisäksi opettaja saa palvelun kautta hänelle osoitetut viestit ja herätteet.
- Etusivulla olisi nähtävissä, jos opiskelija on lähettänyt viestiä opettajalle esim. omiin opintoihinsa liittyen (esim. ahot). Viestit säilyisivät järjestelmässä eivätkä hukkuisi sähköpostiin. Opettajan olisi myös mahdollista tallentaa sähköpostissa saamat viestit järjestelmään, jolloin kommunikaatio säilyisi järjestelmässä. Samassa palvelussa näkyisi, jos esimerkiksi esimies on lähettänyt ehdotuksen opettajan seuraavan lukuvuoden työaikasuunnitelmaan liittyen. Opettajan olisi myös mahdollista lähettää viestejä esimiehelle, lukkarintekijälle, muille opettajille tai yksittäisille opiskelijoille.
- Opettajalle tulisi myös automaattisia herätteitä tai pyyntöjä. Heräte tai pyyntö olisi asia johon opettajan tulisi reagoida ja toimisi samalla muistilappuna asioista, jotka tulisi tehdä. Opettaja voisi esimerkiksi laittaa itselleen muistiin asioita, joista tulisi muistutus opettajan valitsemana ajanhetkenä. Osa herätteistä tulisi automaattisesti, jos esimerkiksi johonkin tulevaan toteutukseen liittyen tulisi täydentää opintojaksopalaute kysymyksiä tai toteutukselle on tullut uusia ilmoittautumisia, jotka tulisi hyväksyä. Herätteiden kautta pääsisi suoraan tekemään herätteeseen liittyvää asiaa.
Opetussuunnittelu (P = 1-3)
- Opetussuunnitelmat on nähtävissä tämän kautta (1)
- Kaikki (vakituiset) opettajat ovat mukana OPS työssä ainakin omien opintojaksojensa osalta
- Osa tiedoista on muokattavissa oikeusrajoitusten mukaisesti (3)
Omat asetukset (P = 1)
- Omissa asetuksissa opettaja voi muokata sähköistä työpöytäänsä itselleen sopivaksi.
- Opettaja voi määritellä mistä asioista tulee herätteitä ja haluaako opettaja ne myös sähköpostiinsa
- Opettaja voisi personoida omaa sähköistä työpöytäänsä. esim. lisätä oman kuvansa ja sosiaalisen median yhteystietonsa (twitter, facebook,linkedl) - mitä muuta? (millä tavoin haluaisitte muokata?)
- Opettaja voi ylläpitää omaa profiili tietoja, esimerkiksi omia osaamisalueitaan
...