Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Normien rikkominen tulee ihan tavaksi, ja normaalitoiminnaksi. Tästä oltiin ryhmässä yhtä mieltä.

Kun on totuttu olemaan netissä 24/7, niin aletaan haluta sitä myös kulttuuripalveluista. Onko se nyt hyvä suunta, että kaupunki elää kokoajan? Halutaanko me edistää sitä? Vastatrendinä on hidastaminen, aina on vastatrendi ilmiölle. Ei meidän tartte nyt valita halutaanko me edistää 24/7 ilmiötä. Onhan se hyvä, että 24/7 ilmiö työllistää, vartijat, myyjät, palveluja.

...

Nimen vaihtaminen (oma nettipreesens ei miellytän myöhemmässä elämässä). Nimen vaihdon ei uskota yleistyvän, koska nuoriso ei esiinny netissä omalla nimellään. Mutta miksi netissä sitten ollaan omalla persoonalla? Esim. jos joku pyrkii politiikkaan, niin aikaisemmat kuvat löytyy netistä, netin norsunmuisti kyllä voi pistää ihmisen vaihtamaan nimeään, Voiko yksilön  tulevaisuuden nettipreesens sirpaleinen: minäkuva on erilainen eri yhteyksissä (koulutus, työ, harrastukset jne.) , onko se oman minän tuotteistamista aina tarpeen mukaan.

Palvelujen mukana tulee liitännäisiä, palvelupakettiin tulee yhä enemmän oheispalveluja.  

Mikä on 4. sektori? Pitkiä keskusteluja siitä, mitä sillä tarkoitetaan. Monet signaalit viittaísivat neljännen sektorin toimintaan. Mikä olisi määritelmä, onko se uusi vai vanha ryhmä? Nouseva kulttuurialalla? Ovat kotitaloudet, perhe ja ystäväpiiri, voittoatavoittelematon ryhmä, pihatalkoot esimerkkinä.

...