...
- Opettaja näkee edellisen ja kuluvan lukuvuoden työaikasuunnitelmansa. Opettaja näkee myös tulevan lukuvuoden työaikasuunnitelmaehdotuksen siinä vaiheessa, kun esimies ehdottaisi työaikasuunnitelmaa opettajalle.
- Työaikasuunnitelmaan liittyvät muutospyynnöt voi lähettää järjestelmän sisällä niin, että opettaja ja esimies näkisivät viestit omalla sähköisellä työpöydällään. Esimies voi lähettää pyynnön hyväksyä työaikasuunnitelma ja opettaja voi hyväksyä sähköisesti.
- Hyväksytyn työaikasuunnitelman jälkeen järjestelmään tallentuu muutoshistoria, josta näkee mitä muutoksia työaikasuunnitelmaan on tullut hyväksynnän jälkeen ja mitä, kuka ja milloin muutokset koskevat
- Opettajalla voi myös olla mahdollista muuttaa työaikasuunnitelmassa olevien tuntien jakautumista opetukseen, ohjaukseen ja muihin töihin, jos esimies on tämän sallinut.
- Opettaja voi tätä kautta esittää vapaajaksotoiveensa (TES:stä poikkeavat), jotka esimies hyväksyy samalla kun työaikasuunnitelma hyväksytään
- Työsuunnitelma voitava tulostaa paperille, kaikki kerralla lukuvuosittain sekä yksittäin
- Opettava henkilö voi olla laboratorio-henkilö jonka opetus tapahtuu kahdessa eri roolissa, eri roolin tunnit voitava eritellä. Jatkossa roolitus voi olla tärkeä myös eri tehtävissä toimiville (esim. osa-aikainen päällikkötehtävä)
Toteutustenhallintaväline
- Opettajien on mahdollista nähdä ja muokata omien toteutustensa joukkoa. Opettaja voi täydentää toteutuksien kuvaustietoja ja tarkentaa ajankohtia.
- Toteutussuunnitelman kuvaustietoja voisi täyttää valmiin mallipohjan avulla ja kopioida myös vanhoista saman opintojakson toteutuksista. (ajoituksiin liittyvää tietoa ei voi kopioida)
- Opettajan on myös mahdollista lisätä tuleville toteutuksille rytmitys & tilatoiveita, jotka olisivat lukujärjestyksen tekijän nähtävissä.
- Jos opetuskerta on tarkoitus toteuttaa verkkoympäristössä, se merkitään näkyviin, eikä opetuskerralle varata luokkatilaa.
- Opettaja voi valita mitä muita sähköisiä työtiloja toteutukseen liittyy (Moodle, Mahara, Wiki, Connect, SL, opettajan omat webbisivut jne)
- Opettaja voi toteutusten hallintavälineen kautta tehdä kaikki yksittäiseen toteutukseen liittyvät asiat, kuten hyväksyä toteutuksille tulleet ilmoittautumiset tai
antaa arvosanat. - Opettaja voi ylläpitää opiskelijoiden arviointia ja laskea järjestelmän kautta
annettavan arvosanan arvioinnin pohjalta, painoarvot huomioiden - Opintojaksopalautteen hallinta
- Osa mainituista palveluista voisi olla myös toteutukseen liittyvässä sähköisessä
työtilassa ja ne käsittelisivät samaa tietoa.