...
- Opettajien on mahdollista nähdä ja muokata omien toteutustensa joukkoa. Opettaja voi täydentää toteutuksien kuvaustietoja (opetusmenetelmät, arviointimenetelmät, opetusmenetelmät ja mahdolliset muut lisätiedot) sekä tarkentaa ajankohtia.
- Toteutussuunnitelman kuvaustietoja voisi täyttää valmiin mallipohjan avulla ja kopioida myös vanhoista saman opintojakson toteutuksista (ajoituksiin liittyvää tietoa ei voi kopioida).
- Opettajan on myös mahdollista lisätä tuleville toteutuksille rytmitys- ja tilatoiveita, jotka olisivat lukujärjestyksen tekijän nähtävissä.
- Jos opetuskerta on tarkoitus toteuttaa verkkoympäristössä, se merkitään näkyviin, eikä opetuskerralle varata luokkatilaa.
- Opettaja voi valita mitä muita sähköisiä työtiloja toteutukseen liittyy (Moodle, Mahara, Wiki, Connect, SL, opettajan omat webbisivut jne)
- Opettaja voi toteutusten hallintavälineen kautta tehdä kaikki yksittäiseen toteutukseen liittyvät asiat, kuten hyväksyä toteutuksille tulleet ilmoittautumiset, lisätä ja poistaa opiskelijoita toteutuksille tai antaa arvosanat.
- Opettaja/opettajat voivat halutessaan lisätä toteutukseen osia ja määrittää niille painokertoimia, antaa osista arvosanoja. Järjestelmä laskee kokonaisarvosanan em. painotusten mukaan.
- Opintojaksopalautteen hallinta. Opettaja voi lisätä palautejärjestelmään opintojaksolle omat kysymykset ja opettaja voi tarkastella saamaansa palautetta ja antaa vastapalautteen.
- Osa mainituista palveluista voisi olla myös toteutukseen liittyvässä sähköisessä työtilassa ja ne käsittelisivät samaa tietoa.???
Käyttöliittymä(t)
Missä eri käyttöliittymissä nämä käyttötapaukset ovat hyödynnettävissä? Suluissa merkityt numerot ovat käyttötapauksia.
...