...
Raporttiin voi tutustua Reititin hankkeen wikissä …. Kokemus oli erittäin positiivinen. Netti toimi ja wikialusta myös. Kirjoittaminen sekä linkkien ja kuvien lisääminen onnistui pienen harjoittelun jälkeen hyvin. Suurin osa konferenssiohjelmasta oli luennointia, jonka liveraportointi pakotti keskittymään ja tiivistämään olennaisen. Pohdin etukäteen kuinka kääntäminen englannista suomeen sujuisi, mutta loppujen lopuksi se auttoi raportoimaan sen mikä tuntui omasta mielestä tärkeältä eikä vain toistamaan luennoitsijoiden lauseita. Siinä vaiheessa kun en pysynyt mukana tai oltiin yleisessä avoimuus ja yhteistyö puheessa kommentoin sitä.
...
3. Ymmärsin, että oma kiinnostuksen kohteeni eli arviointi on todella ajankohtainen ja kehittyvä alue kulttuurialalla. British Counsil on tänä vuonna palkannut Evaluation managerin, jonka tehtävänä on kehittää heidän arviointitoimintaansa. Tähän täytyy perehtyä tarkemmin.
Liveraportointi oli niin positiivinen kokemus, että sovelsin sitä bloggauksen muodossa toimiessani järjestäjänä yleisötyökoulutuksessa Kokkolan kaupunginteatterissa. Tekijä hankkeen blogi toimitin ja luetutin muutamalla ihmisellä aina koulutuspäivän päätteksi. Valokuvista kysyin myös luvat. Vaikka nämä blogikirjoitukset eivät ole suoraa liveraportointia, rohkeuden ja inno niiden julkaisuun sain liveraportoinnista.
ENCATC – verkoston konferenssi on tavallisesti ainut paikka jossa tapaan kollegoita ympäri maailmaa ja vaikka suomalaiset osallistuvat innokkaasti yritän keskittyä kv-kontakteihin. Tässä muutamia keskeisiä henkilöitä meidän opiskelijavaihdoille
...
o Herman Voesgen, Prof Dr
Tsekki
- Academy of Music and Performing Arts in Brno, Czech Republic
...
o Michal Laznovsky, Head of Programme
Islanti