...
Hankkeen verkkonäkyvyys perustui viestintäsuunnitelman mukaisesti säännöllisesti pävitetyille www-ja facebooksivuille. Verkkosivut toimivat hankkeen näyteikkunana ja on koottu esittelyn ja yhteystietojen lisäksi luodut konseptit, julkaisut ja tapahtumat. Hanke-esittely, yhteystiedot ja osa konsepteista löytyy sivuilta myös englanniksi. Sivuilta on myös linkki projektin avoimeen työtilaan, wikiin, josta löytyy tarvittaessa laajemmin materiaalia eri osaprojekteista ja työvaiheista. Facebook-sivu haluttiin tarkoituksellisesti pitää epävirallisempana ja hankekuulumisten lisäksi sinne linkattiin ahkerasti teemaan liittyvää ajankohtaista materiaalia myös muista lähteistä. Lisäksi osaprojektien sisäistä tiedotusta ja käytännön koordinointia varten perustettiin projektikohtaisia facebook-ryhmiä. Hankkeen perusesittely löytyi myös Metropolian ja WDC-vuoden verkkosivuilta.Julkaisut...
Hankkeen tulokset kerättiin Liikkuvan arjen designia - Kohti pyöräilevää kaupunkia -julkaisuun, joka julkistettiin osana hankkeen päätösjuhlaa 18.12.2013 info- ja näyttelytila Laiturilla. Julkaisusta otettiin 500 kappaleen suomenkielinen printtipainos, joka julkaistiin verkossa myös PDF-versiona. Lisäksi teoksesta julkaistiin englanninkielinen verkkojulkaisu eDocker-alustalla. Hankkeen aikana on myös julkaistu kaksi raporttia: Pyöräkeskus 1.0 -käyttäjätutkimusraportti (S. Seppälä & S. Viik) ja Draamapaja muotoilijoiden käytössä Marja-Vantaan Koulupolulla (S. Aho) sekä kaksi opinnäytetyötä: Pyöräilypalvelua lähialueella - Yhteisöllinen verkkopalvelu Vantaan Kivistöön (M-L. Kauppinen & J. Pohjola) ja Graafinen suunnittelija konseptisuunnittelijana Konseptisuunnittelu ja visuaalisen ilmeen luominen Helsingin Pyöräkeskukselle (K. Laansalu)
Hankkeesta laadittiin suomenkielinen yleisesite (1000 kpl) jaettavaksi tapahtumissa ja tapaamisissa, joka jaettiin vuoden 2012 aikana loppuun. Esite käännettiin englanniksi ja sitä tulostettiin tarvittaessa. Keväällä 2013 laadittiin etenkin kansainvälistä yhteistyötä silmällä pitäen englanninkielinen postikorttiesite (1000 kpl). Postikortissa käytettiin QR-koodimerkintää, jonka avulla lisätietoja kaipaava voi mobiililaitteellaan kätevästi siirtyä hankkeen sivuille. Hanke oli lisäksi esillä Metropolian WDC-vuoden erikoisesitteessä, muotoilun koulutusohjelman esitteessä sekä Metropolian yleisesitteessä. Näiden lisäksi tapahtumaviestintään laadittiin erillisiä flyereitä (Tour de Lippakioski, Hello Design Tour, Fillarin uudet vaatteet sekä XCO Korso Goes Mountainbiking) sekä julisteita (Pyörän huoltoasema, Fillarin uudet vaatteet ja XCO Korso Goes Mountainbiking), joissa ohjelman ja tapahtumatietojen lisäksi kerrottiin perustiedot hankkeesta ja sen tavoitteista.
...