...
- Lähetä työsi ohjaajalle (sähköpostitse, ellei ohjaaja muuta määrää) selvittääksesi, onko se nyt siinä kunnossa, että sen voi kohtapuoliin hyväksyä.
- Varaa samalla Tea Savolalta aika tekstinohjauspalaveria varten.
- Ilmoittaudu kypsyysnäytteeseen.
- Kun olet saanut ohjaajaltasi hyväksynnän, että työ on nyt sisällöltään valmis, käy se tekstinohjaajan eli Tean kanssa läpi. Huom! Tealle pitää toimittaa insinöörityö paperiversiona pari päivää ennen palaveria.
- Tämä siksi, että Tea lukee reilut sata insinöörityötä vuodessa, joten on ymmärrettävää, ettei hän halua seisoskella tulostimen vieressä.
- Lähetä englanninkielinen tiivistelmä Ritva Laamaselle hyväksyttäväksi.
- Kun olet tehnyt Tean ehdottamat korjaukset, lähetä työ ohjaajallesi ja kysy, onko se siinä kunnossa, että sen voi kansittaa.
- Kun olet saanut ohjaajan luvan, kansita työ. Koulu tarvitsee 2 kansitettua kappaletta, toinen tulee kirjastolle ja toinen ohjaajalle.
- Pidä esitelmä insinöörityöstäsi insinöörityöseminaarissa.
- Vapaaehtoinen: syötä insinöörityösi julkiseen Theseus-tietokantaan (vasemmasta alanurkasta linkki "tallenna opinnäytetyö. Huomaa:
- Insinöörityö nousee hyvin korkealle Googlen hakutuloksissa, jos joku (esimerkiksi tuleva työnantaja) googlaa sinun nimelläsi. Eli huonoa työtä ei kannata syöttää.
- Jos olet tehnyt insinöörityön yritykseen, kysy myös heiltä, mitä mieltä he ovat insinöörityön julkaisemisesta verkossa.
- Insinöörityön voi tallentaa sitten, kun opettaja on sen hyväksynyt (=antanut arvosanan). Mitään deadlinea työn tallentamiselle ei ole.
Opala-palaute
Vapaaehtoinen (mutta erittäin suositeltava - toivon, että kaikki tekevät tämän): anna opetusministeriölle palautetta (ns. Opala-palaute) Metropoliassa opiskelusta. Käytännön asiat -lomakkeessa vielä muistutetaan palautteen antamisesta.
Käytännön asiat -lomake
Kun inssityö on kansissa ja kurssit Winhassa ja tuutoropettaja on hyväksynyt valmistumisesi, sinun tulee hakea nimmarit käytännön asiat -lomakkeeseen:
...