Opintojakson tiedot
Ensimmäiseksi näytetään sen opintojakson tiedot, josta toteutus on tehtynä.
Perustiedot
Perustiedoissa olevat tiedot tulevat suurimmalta osalta automaattisesti Pepin Vuosisuunnittelun tiedosta:
Toteutuksen tunnus, opintojakson nimi, vastuuyksikkö, koulutusohjelma ja ryhmät. Näitä tietoja opettaja voi tarvittaessa muokata.
Opettaja täydentää opetuksen perustiedoista seuraavat: toteutuksen paikkamäärä, avainsanat, toimipiste, opetuskieli, toteutuksen T&K-osuus, (virtuaaliosuus) ja pienryhmät. Sekä opintojakson nimi englanniksi, jos sitä ei ole vielä käännetty.
Paikkoja
Ensimmäinen laatikko = minimi osallistujamäärä, jolla opetus voidaan toteuttaa.
Toinen laatikko = maksimimäärä osallistujia toteutuksella
Luokittelu
Koulutusohjelmassa järjestettävä opetus on mahdollista luokitella avainsanojen avulla. Avainsanoja voivat olla, esimerkiksi, ”työelämän kanssa yhteistyössä järjestetty opetus”, ”solistisen aineen opetus”, ”instrumentti”, ”laboratorio-opetus”. Koulutusohjelma voi itse päättää millaisia avainsanojan käyttää. Avainsanalista on kuitenkin vain pääkäyttäjän muokattavissa
Toimipiste
Valitse se kiinteistö, missä opetus järjestetään.
Opetuskieli
Tarkista, että opetuskieli on oikein.
T&K osuus
T&K tarkoittaa ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystoimintaa eli TKI:tä. Tutkimus- ja kehitystoiminta on yksi ammattikorkeakoulun tuloskriteereistä ja sen merkitys tulevaisuudessa yhä kasvaa. Koulutusohjelma ohjeistaa opettajat siitä, millainen opetus lasketaan osaksi T&K-toimintaa. Tässä opettaja merkitsee liukujanalla, kuinka suuri osuus toteutuksen kokonaislaajuudesta täyttää T&K-toiminnan kriteerit.
Huom! Tässä tehdään vasta toteutussuunnitelmaa. Todellisuudessa toteutuneet TKI-opintopisteet pitää kirjata Winhaan viimeistään arvioinnin yhteydessä, jotta ne tilastoituvat OKM:n mittaristoihin.
Virtuaaliosuus
Osuus/työmäärä opetuksesta opiskelijalle, joka suoritetaan verkko-opetuksena tms.
Pienryhmät
Opettaja ilmoittaa tässä, jaetaanko toteutuksen osallistujat pienryhmiin. Opettaja antaa pienryhmille haluamansa nimet ja paikkamäärät.
Lisärivi muille mahdollisille pienryhmille ilmestyy automaattisesti, kun kirjoitat edellisen rivin / pienryhmän tietoja.
Huom! Opettaja kertoo tässä, kuinka monta avoimen amk:n opiskelijaa toteutukselle otetaan. TAMKissa on toiveena, että jokaiselle toteutukselle voitaisiin ottaa ainakin yksi avoimen amk:n opiskelija. Jos se ei ole esim. viranomaismääräysten vuoksi mahdollista, siitäkin on hyvä mainita tässä.
Jos toteutuksella ei ole pienryhmiä, mutta on avoimen amk:n opiskelijoita, perusta avoimen opiskelijoista pienryhmä, nimeä ryhmä esim. ”avoimen amk:n opiskelijat” ja merkitse pienryhmälle avoimen amk:n opiskelijamäärä.
Tallenna-painikkeella tallennetaan tehdyt muutokset.