Mental Healt Art Week Huolien krematorion kokousmuistiot

  1. Ideointitapaaminen (aika, paikka, nimet, keskeiset käsitellyt ja sovitut asiat)
    14.2.2014 klo 9:00-14:00 Sofianlehdonkatu
    Paikalla: Tiiti, Varpu, Sanna, Nora ja Elisa
  • Puistossa erilaisia kilpailupisteitä
    • Kilpaillaan 3-6 hengen porukoissa

  • Tarkoituksena lisätä yhteisöllisyyttä leikkimielisellä kisailulla ja käsitellä mielenterveyttä ja sen haasteita positiivisella tavalla. Tärkeintä on huumori ja nauraminen yhdessä. (Tämä tärkeää tuoda esille ideoiden esittelyssä!)

  • Mahdollisia pisteitä:
    • Improvisaatiopiste: tehdään esim. pienimuotoinen näytelmä porukassa
    • Visailupiste: Tietovisaa esim. mielenterveydestä ja mielisairaanhoidon historiasta
    • Viestijuoksu: vaatteenvaihtoviesti, huutoviesti tai jotenkin mielenterveyteen liittyvällä teemalla, esim. pakkopaitaviesti
    • Roskainstallaatio: Näin saadaan yhdistettyä pihatalkoot MHAW:iin, tähän tarvitaan myös spraypulloja ja isoja pahveja
    • Huolisilppuri/-poltturi: kirjoitetaan huolia ja haasteita paperille ja esim. poltetaan ne
    • Musiikkia
  • Kilpailussa kerätään pisteitä, ja lopussa tarkoitus kokoontua yhteen ja tehdä jonkinlainen yhteenveto
    • Helmiä, nallekarkkeja, herneitä, perunoita, leima otsaan
    • Lopussa perunaleimoja

  • Miten erottua toisen ryhmän pisteistä?
    • kilpailupisteille värikkäitä nauhoja merkiksi
    • pisteiden vetäjille joku tunniste, esim. hattu, liivi ...

  • LÄKSY: luetaan läpi 1000 ideaa
    • Lisäksi: Heurekan mielenterveysnäyttelystä inspiraatiota?

  • Tarvitaan lisää infoa:
    • Kuinka paljon osallistujia?
    • Millaisia hankintoja voi tehdä?
    • Miten talkooväki kutsutaan paikalle?
    • Kokoonnutaanko alussa yhdessä johonkin?

 

Toinen tapaamiskerta:

Ideoiden kiteytys

28.2. 2014 klo 9:00 - 14:00 Sofianlehdonkatu

Paikalla: Elisa, Noora, Sanna, Tiiti ja Varpu

 

Suunnitelmat olivat hautuneet ja kehittyneet edellisestä tapaamisesta ja halusimme lähteä lopulta hyvin erilaiseen toteutukseen ideoidemme kanssa. Päädyimme siihen, että järjestämme muutaman tehtävä rastin, jolle jokainen voi halutessaan tulla. Uusi lähestymistapa mahdollistaa vapaan liikkumisen pisteiltä toisille, eikä sido osallistujia sen kummemmin. Tämä mahdollistaa myös sen, ettei asiakasryhmä ole ennalta määritelty, pisteiden tehtävät sopivat yhtä hyvin tapahtumaan osallistuville työntekijöille kuin  satunnaisille ohikulkijoillekin.

Ideoista nousi ajatus kolmesta toiminnallista pisteestä. Pisteet haastavat luomaan uutta yhdessä sekä pohtimaan omia voimavaroja. 

  1. Roskasta taiteeksi -teos
  • ympäristöstä löytyvät roskat liimataan styroksilevyyn ja lopulta teos maalataan spraymaaleilla
  • teoksessa taide puhdistaa konkreettisesti luontoa, koska roskat jalostuvat taiteeksi
  • roskat voisi liimata MHAW-muotoon, jolloin teos linkittyisi molempiin tapahtumiin
  • teos tehdään yhdessä, ja se on jokaisen tekijänsä summa. Näin teos symboloi yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen voimaa

2. Huolien krematorio

  • Osallistuja kirjoittaa oman huolensa paperille, joka poltetaan
  • Huolen kirjoittaminen paperille tekee siitä konkreettisemman, helpommin hahmotettavan ja käsiteltävän
  • Huolet muuttuvat helpommin työstettäväksi, kun niistä on symbolisesti päässyt eroon

3. Voimavaravalokuva

  • Osallistuja kirjoittaa A4:lle oman voimavaransa ja sen jälkeen osallistuja kuvataan lapun kanssa
  • kuvista voisi tulla valokuvateos, joka löytyisi esim. Suomen mielenterveysseuran internetsivuilta.

Lisäksi pohdimme voisiko joitakin järjestöjä pyytää mukaan esittelemään toimintaansa. Monien järjetöjen toiminta on hyvin yhteisöllistä ja lisää yksilön mielen hyvinvointia monin eri tavoin.

Pohdimme myös kysymyksiä, jotka esitämme yhteistyötahollemme tapaamisessamme 4.3. Haluamme ainakin selvittää:

Tapahtuman tarkan sijainnin, miten suhtaudutaan muihin mahdollisiin yhteistyötahoihin, missä voimavara valokuvat voisivat olla esillä, mihin valmis roskasta taiteeksi-teos tulee, miten tapahtumaa mainostetaan, onko arviota osallistujien määrästä, voiko järjestää kahvitarjoilun

Muuta:

Sovimme, että Elisa tekee PowerPoint esityksen suunnitelmastamme perjantaiksi 7.4. kun esittelemme ideamme toisillemme. Projektipäällikkö Tiiti menee työelämäyhteistyön kanssa keskiviikkona 5.3. Finlandia-talolle kokoustamaan tapahtuman tiimoilta.

 

Kolmas tapaamiskerta:

Suomen mielenterveysseura, Pasila 4.3. klo 14-14.45

Esittelimme suunnittelemamme 3 toimipistettä (Taideinstallaatio, Huolien krematorio ja Voimavarakuvat)

Toimipisteet osa tapahtumaa Kulttuuri puhdistaa ympäristöä. Mukana yhteistyössä ovat Stara, Finlandia-talo, Sanomatalo, Sibelius-akatemia, Alma-media, Kaartin soittokunta ja lisäksi Oopperatalo on kutsuttu.

Toimintaa klo 13-16 välillä. Toiminta asettuu Oopperatalon ja Finlandia-talon väliin Mannerheimintielle.

Aiemmin tapahtumassa on ollut noin 70 osallistujaa. Tämän vuoden tapahtumaan odotetaan noin 100 osallistujaa.

Tarkoituksena luoda tapahtumalle omat Facebook-sivut.

Johannes selvittää lupia teltan pystyttämistä varten.

Suunnitelmissa blogi jossa mainostetaan tapahtumaa. Sanna ilmoittautui kiinnostuneeksi blogin kirjoittamisesta, myös Tiiti voi olla apuna.

 

Neljäs tapaamiskerta:

Kokous Finlandiatalolla 5.3.2014 kello 10:00-11:15

Paikalla: Suomen mielenterveysseurasta Johannes Parkkonen ja Kirsi, Finlandia-talolta Heidi Majaranta ja harjoittelija, Metropolian opiskelijat Anni Mättö ja Tanja Nieminen

Käytiin läpi tapahtumapaikka, aika ja mahdollinen osallistujamäärä. Kulttuuri puhdistaa ympäristöä-tapahtuma toteutetaan Ooppera-talon ja Finlandia-talon välillä. Aiemmin tapahtumaan on osallistunut noin 70 henkeä, mutta koska tänä vuonna tapahtumasta halutaan tehdä kaikille avoin yleisötapahtuma, odotetaan osallistujia tulevan paikalle noin 100. Itse toiminta tulee tapahtumaan 20.5.2014 kello 13:00 - 16:00 välillä, mutta aamupäivä varataan tapahtuman pisteiden rakentamiseen ja järjestelyyn.

Tämän jälkeen esiteltiin MHAW:n suunnittelemat toimintapisteet Kulttuuri puhdistaa Ympäristöä tapahtumaan. Ideoita pidettiin pääsääntöisesti hyvinä, mutta huolien silppuamista/tuhoamista pidettiin liian vaikeana toteuttaa ja toisekseen koettiin liian negatiiviseksi. Heräsi pelko, että ihmiset rupeaa pohtimaan liian syvällisesti omia huoliaan ja murheitaan tai joku jolla on hyvin vaikeita asioita käsiteltävänään saattaa ahdistua toiminnasta liikaa. Tarkoitus on pitää tapahtuma positiivisena ulkolmatapahtumana. Roskasta taiteeksi- ideaa jalostettiin kokouksessa siten, että Finlandia-talo järjestää kukat (ja luvat niiden istuttamiseen) ja kukkaistutuksen ympärille/kehykseksi tehdään alueelta löytyneistä mielenkiintoisista roskista kehys tai päivämäärä. Tämä yhdistelmäteos ikuistetaan valokuvaamalla ja kuvat tulevat tapahtuman sivuille ja Suomen mielenterveysseuran käyttöön.Voimavara valokuva-ideaa pidettiin erittäin hyvänä. Heidi ja Johannes lupasivat järjestää paikalle ammattikuvaajat, jotta kuvista saadaan onnistuneita. Kuvat julkaistaan esimerkiksi tapahtuman facebook-sivulla.Lepopisteen hieronta koettiin hyväksi ideaksi ja Johannes lupasi selvittää Suomen Urheiluhierojaopistolta kiinnostusta osallistua tähän pisteeseen.

Heidi lupasi kysellä Kaartin soittokuntaa tapahtumaan esiintymään. Lisäksi Heidi selvittää erilaiset lupa-asiat liittyen tapahtumaan, kuten saadaanko pystyttää teltta/telttoja alueelle tapahtuman ajaksi. Markkinoinnista puhuttiin, että Finlandia-talon sivujen alle perustetaan tapahtumasivut Kulttuuri puhdistaa ympäristöä tapahtumalle. Lisäksi markkinointia voidaan hoitaa blogin kautta niin, että esimerkiksi opiskelijat kirjoittaa pienen blogitekstin joka välitetään sitten Finlandia-talolle ja he voivat julkaista sen sivuillaan. 

Johannes lupasi selvittää olisiko mahdollista saada Hembölen kotieläintilalta kaneja tapahtumaan. Hinta ja lupa-asiat lopulta ratkaisevat, voiko Hemböleä ottaa tapahtumaan mukaan. Lupa-asioita hoitaa Heidi ja Johannes.

Koko tapahtumasta halutaan kuvata 5-10 minuutin videopätkä, jossa näkyisi erilaiset toiminnat mitä tapahtuman aikana tehdään. Kuvaamisen järjestää Finlandia-talo.

Johannes, Kirsi, Heidi ja harjoittelija jäivät vielä jatkamaan kokousta, kun jouduimme poistumaan paikalta Tanjan kanssa.

 

Seuraavalla tapaamiskerralla tapaamme toisen projektiryhmän ja opettajat ja kumpikin projektiryhmä esittelee omat ideansa tapahtuman toteutuksesta.

Viides tapaamiskerta:

Ideoiden esittely

7.3.2014 9:00 - 13:00 Musiikkitalon kahvio, Kaivopihan UniCafe

Paikalla: Nora, Varpu, Elisa, Tiiti ja Sanna sekä ryhmä Villikissat + opettajat Päivi Eskelinen-Roos ja Katriina Rantala-Nenonen 

 

Kokouksessa kumpikin projektiryhmä esitteli ideansa tapahtuman toteutuksesta. Lisäksi sovimme ideoiden yhdistämisestä, jotta saamme tapahtumasta yhtenäisen kokonaisuuden. Suunnittelemamme toimintapisteet liitetään Villikissojen Mielenterveyden käsi -teemaan. Ryhmämme vastuulla on järjestää toiminnat Mielenterveyden käden kolmelle eri osa-alueelle, jotka ovat kämmen (arvot ja päivittäiset valinnat), pikkurilli (harrastukset ja luovuus) ja keskisormi (ihmissuhteet ja tunteet). Päätimme, että voimavaravalokuvapiste kuuluu kämmenen kohdalle, roskataideteos pikkurillin kohdalle ja huolien krematorio keskisormen kohdalle. Lisäksi sovimme, että Villikissat tekevät jokaiselle sormelle tietoiskutaulut, jotta pisteillä saadaan säilytettyä yhtenäinen yleisilme.

Ideoiden esittelyn lisäksi opettajat kertoivat projektiin liittyvistä tehtävistä ja kävimme läpi palautekeskusteluun liittyviä asioita.

Seuraavalla tapaamiskerralla on tarkoitus saada projektisuunnitelma valmiiksi kirjalliseen muotoon.

 

Kuudes tapaamiskerta

14.3.2014

Projektisuunnitelman tekeminen Sofianlehdonkadulla klo 9-14

Paikalla: Varpu, Tiiti, Sanna, Nora

Teimme projektisuunnitelman, jonka mukaan hanke etenee kohti Kulttuuri puhdistaa ympäristöä -tapahtumaa 20.5.2014 Töölönlahdella. Projektisuunnitelman tekeminen auttoi jäsentämään sitä kenelle tätä projektia teemme, kuka tästä hyötyy ja mitkä ovat tapahtuman konkreettiset ja pidemmän aikavälin tavoitteet.

Tunteet –pisteelle suunnitellun Huolien krematorion tilalle pohdimme vaihtoehtoisia toimintamuotoja yhteistyökumppanin epäröinnin ja käytännön järjestelyiden takia esimerkiksi tunnekorttien avulla esitetyt pantomiimit. Tätä ideaa kehitellään vielä.

Seuraavalla tapaamiskerralla 21.3. valmistamme innovaatiomessuille tarvittavan posterin luonnoksen.

 

Seitsemäs tapaamiskerta

21.3.2014

Projektityöskeltelyä.

Paikalla: Tiiti, Sanna, Nora & Elisa.

Aluksi pohdimme vaihtoehtoa Huolien Krematorio -pisteelle, sillä tulen käyttäminen ei tulisi onnistumaan. Päädyimme vaihtamaan huolien polttamisen tunnekorttien käyttämiseen. Suunnittelimme pisteelle kahta henkilöä, oikean tunnelman luomiseksi.

Seuraavaksi suunnittelimme posteripohjaa Inno-messuille. Posterin nimi herätti ihmetystä, mutta päädyimme käyttämään MHAW-lyhennettä ja Kulttuuri puhdistaa ympäristöä- otsikkona.

Tekniset ongelmat häiritsivät työskentelyämme; Word ei suostunut yhteistyöhön ja aikaa kului tietokoneen kanssa räpeltämiseen. Saimme posteriluonnoksen kuitenkin valmiiksi ja lisäsimme sen facebook-ryhmäämme tarkasteltavaksi.

Varpu oli yhteydessä puhelimitse kotoaan ja kertoi, että hänen Almamedialla työskentelevä tuttavansa ei ollut ollenkaan tietoinen MHAW:n näkymisestä Kulttuuri puhdistaa ympäristöä -tapahtumassa. Päätimme, että Tiiti ottaa Johannekseen yhteyttä sähköpostitse  kertoakseen uutiset ja kysyy samalla lupaa Mielenterveyden käden käyttämisestä posterissamme. Lisäksi Varpu oli kysynyt karkkilahjoistusta Fazerilta, muttei ollut saanut vielä vastausta.

Seuraavalle kerralle jätimme posterin viimeistelyn sekä projektisuunnitelman muutokset.

 

Kahdeksas tapaamiskerta

28.3.2014

Projektisuunnitelman täydennys ja yhteistapaaminen Villikissojen ja projektiopettajien kanssa Sofianlehdonkadulla klo 9-14.

Paikalla aamupäivällä: Varpu, Nora, Tiiti, Sanna, Elisa. Iltapäivällä lisäksi: Villikissat ja projektiopettajat.

Täydensimme aamupäivällä projektisuunnitelmaamme opettajien ohjeiden mukaisesti. Olimme myös yhteydessä Johannekseen, jolta tiedustelimme Suomen mielenterveysseuran toiveita koskien palautteiden keräämistä tapahtuman jälkeen. Johannes pyysi meitä lähettämään luonnoksen palautelomakkeesta, jossa on viisi asteikkokysymystä (1-5) ja yksi avoin laatikko. Luonnoksen mukana on Johannekselle hyvä lähettää tarkempi tiedustelu palautekysymysten tarkennusta varten. Laitoimme Fazerille anomuksen karkkilahjoituksesta. Karkit voisivat houkutella osallistujia kirjoittamaan palautetta. Vastaus luvattiin kahden viikon kuluessa. Valmistimme yhden palautelomakeluonnoksen.

Iltapäivällä molemmat projektiryhmät esittelivät posteriluonnoksensa. Päätimme, että teemme Villikissojen kanssa yhteisen kaksisivuisen posterin Innovaatio-messuille, jotta vältämme toistoa ja informaatio voidaan esittää muillakin tavoin "katsojaystävällisemmässä" muodossa. Huolien krematorio valmistaa innovaatioprojektin taustatietoposterin ja Villikissat mielenterveyden käsi -toimintarastiposterin.

Innovaatiomessuille varataan yksi yhteinen pöytä Villikissojen kanssa. Me tuomme pöydälle: tunnekortit sekä kysymme esitteitä Suomen Mielenterveysseuralta. Posterit saapuvat valmiina Viertotielle.

Johannekselta kysyttiin sähköpostitse, sopisiko päätöskeskusteluajaksi ke 21.5. klo 12.30-14.00 Suomen Mielenterveys seuran toimipisteessä Pasilassa.

Seuraavalla tapaamiskerralla viimeistelemme Innovaatiomessujen posterin.

 

Yhdeksäs tapaamiskerta

4.4.2014

Innovaatiomessujen posterin viimeistely Sofianlehdonkadulla klo 9-14.

Paikalla aamupäivällä: Varpu, Nora, Sanna, Elisa. Osan aikaa lisäksi Villikissat

Aluksi suunnittelimme Villikissojen kanssa posterien yhtenäistä ulkoasua. Tämän jälkeen teimme posterin, jossa esitellään projektin taustat ja tarkoitus. Fazerilta tuli ilmoitus, että saamme palautepisteelle lahjoituksena 2.5kiloa Marianneja. Lahjoitus on noudettavissa ensi viikolla henkilökuntamyymälästä, Fazerintie 6. (Varpu hoitaa) Täydensimme projektisuunnitelman materiaalit-osiota.

Johannekselta tulisi pyytää arvot-pisteen valokuvaajan yhteystiedot. Sanna lupasi hakea Mielenterveyden käsi -julisteet Pasilasta maanantaina 7.4.

Seuraava tapaamisemme on Innovaatiomessuilla Vanhalla Viertotiellä 11.4. ja sen jälkeen tapaamme Vanhalla Viertotiellä keskiviikkona 16.4., jolloin teemme väliarviointi templaten.

Kymmenes tapaamiskerta

11.4.2014

Innovaatiomessujen posterinäyttely, Vanha Viertotie 23 klo:12-15.

Paikalla: Varpu, Nora, Sanna, Elisa, Tiiti ja Villikissat.

Tulimme paikalle kello: 12 pystyttämään omaa posteripistettämme. Tilaisuuden alussa ohjelmasta vastasi Dance Ability, joka kertoi toiminnastaan ja järjesti tanssillista ohjelmaa kaikille osallistujille. Kello 14 - 15 välisenä aikana oli varsinainen posterinäyttely, jonka aikana jokainen ryhmä esitteli omat posterinsa muille ja kaikki ryhmäläiset pääsivät tutustumaan muiden ryhmien postereihin.

Tilaisuuden lopulla saimme tiedon, ettei meidän tarvitse tehdä väliarviointi templatea, joten seuraava tapaamiskerta on yhteinen tapaamiskerta 25.4. kello: 9:00 Sofianlehdon kadulla. Tässä tapaamisessa käydään läpi missä mennään projektin järjestelyssä.

 

Yhdeksäs tapaamiskerta

25.4.2014

Projektisopimuksen allekirjoitus Sofianlehdonkatu 5

Paikalla: Villikissat, opettajat sekä Varpu, Tiiti, Sanna, Elisa ja Nora

Kävimme yhdessä läpi sopimuksen ja allekirjoitimme sen. Sovimme materiaalien kuljetuksesta tapahtumapaikalle ja jaoimme tehtäviä yhteydenpidosta yhteistyökumppaneihin. Metropolian kamera varattava raporttiin tulevia kuvia varten. Palautelaatikon askartelusta vastaa Varpu. Viimeistelimme palautelomakkeen ja sovimme, että Elisa vastaa tapahtumaan osallistujille lähetettävästä mainoksesta (mainos Finlandia talon yhteyshenkilölle 6.5. mennessä).

Seuraava tapaaminen 16.5. jolloin tulostamme ja leikkaamme palautelomakkeet ja käymme läpi viimeisettehtävät ennen tapahtumaa.

 

Kymmenes tapaamiskerta

16.5.2014

Paikalla: Elisa, Nora, Sanna, Tiiti ja Varpu

Teimme kuvauslupasopimuksen, jonka allekirjoittamalla voimavaravalokuva-rastille osallistujat antavat Suomen Mielenterveysseuralle ja Finlandia-talolle luvan käyttää kuviaan julkaisuissaan. Muokkasimme Palautelomakkeen Suomen Mielenterveysseuran toiveiden mukaiseksi. Tulostimme Päivi-opettajan kanssa valmiit palautelomakkeet sekä kuvauslupasopimukset. Samalla otimme tapahtumaa varten varatut tunne-kortit, maalarinteipit ja pakkausteipit, post-it lappuja ja jätesäkkejä.

Sovimme kuka vastaa mistäkin toimintarastista ja miten toimitaan tapahtumapäivänä 20.5.2014. Sovimme, että tapaamme tapahtumapaikalla kello 11:00 ja laitamme omat toimintarastimme tuolloin kuntoon. Tapahtumapäivän vastuut jakautuu seuraavasti:

Tiiti tuo paikalle palautelaatikon, palautelomakkeet ja voimavaravalokuva-rastin liidut. Tiitin vastuurasti on luovuus ja harrastukset rastilla tapahtuva kukkien istutus.

Sanna toimittaa paikalle kuvauslupalaput. Sannan vastuurasti on tunnista tunteet-rasti, jossa esitetään tunteita tunne-korttien avulla.

Varpu tuo paikalle liitutaulun ja palautepisteen karkit. Varpu toimii tapahtuman kuvaajana ja koko toiminnan tarkkailijana, osallistuen tarpeen mukaan rasteille.

Nora vastaa voimavaravalokuva rastista. Nora ohjeistaa kuvaajaa ja kuvattavia ja pitää huolen, että kuvattavat kuittaavat kuvausluvan.

Elisa vastaa palauterastin ylläpidosta houkuttelemalla osallistujia antamaan palautetta. Lisäksi hän voi tarvittaessa avustaa samassa yhteydessä toimivan ravitsemus rastin mehutarjoilussa.

Seuraava tapaamiskerta onkin itse tapahtuma 20.5.2014. Saavumme paikalle kello 11 pystyttämään rastejamme. Kaikki pukevat päälleen MHAW-paidat, joilla erotutaan joukosta.

Tiiti menee 19.5. Finlandia-talolla järjestettävään MHAW-viikon avajaistapahtumaan ja käy siellä vielä viimeiset suunnitelmat työelämäkumppanin kanssa läpi.

 

MHAW-viikon avajaiset Finlandia-talolla 19.5.

klo: 10 - 14

MHAW-viikko avattiin Finlandia-talolla järjestetyssä kutsuvierastapahtumassa 19.5.2014. Oikeustieteen tohtori, professori Pentti Arajärvi avasi tilaisuuden ja tilaisuudessa kuultiin useita lyhyitä puheita, joissa korostui kokemusasiantuntijuus. Pidin tapahtuman järjestelyä onnistuneena, sillä puheet olivat sopivan mittaisia ja mielenkiintoisia, ne herättivät pohtimaan mielen hyvinvointia ja taiteen/luovuuden merkitystä ihmiselle. Tilaisuutta elävöitti Pave Maijasen teemaan liittyvä musiikki. Oli erittäin mielenkiintoista ja opettavaista päästä osallistumaan MHAW-viikon avajaisiin.

 

Yhdestoista tapaamiskerta

20.5.2014 klo 11-16

Tapahtuman toteutus Finlandiatalon liepeillä.

Paikalla: Huolien krematorio, Villikissat sekä opettajat ja yhteistyökumppanit Suomen mielenterveysseurasta

Saavuimme paikan päälle kello 11. Pöytien saavuttua valmistelimme toimintarastit ja palautepöydän valmiiksi. Ensimmäiset asiakkaat eli tapahtumaan kutsutut ihmiset saapuivat rasteille hieman yli yksi. Tiedotus tapahtumasta ei mennyt täysin nappiin mutta asiakkaita oli kuitenkin pisteillä sopivasti ja tunnelma oli iloinen.

Kolmen maissa tapahtuma alkoi olla ohi ja sekä asiakkaat että toimitsijat saivat ruokaa. Neljään mennessä saimme pakattua tavarat kasaan ja pääsimme lähtemään.

Seuraava tapaaminen Suomen mielenterveysseuralla 21.5. klo 12.30 palautekeskustelun merkeissä.

Kahdestoista tapaamiskerta

21.5. Suomen mielenterveysseura, Pasila klo: 12.30 - 13:30

Paikalla: Nora, Varpu, Tiiti, Villikissat, Päivi Eskelinen-Roos ja Suomen mielenterveysseuralta Johannes Parkkonen sekä Kirsi-Maria Moberg

Kävimme palautekeskustelun eilisestä tapahtumasta. Keskustelimme projektityöskentelystä, matkan varrella koetusta ja opitusta ja kiitimme toisiamme yhteistyöstä. Saimme kiitokset yhteistyökumppanilta erityisesti epävarmuuden sietokyvystämme, kärsivällisyydestämme ja joustavuudestamme. Järjestämämme toimintarastit koettiin onnistuneiksi ja osallistumisemme tapahtumaan nähtiin kaiken kaikkiaan erittäin positiivisena. Palautekeskustelussa saimme todistukset projektityöskentelystämme.

 




 

 

 

 

 

  • No labels
You must log in to comment.