You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 5 Next »

7. 6. 2011 Paikalla: Tanja, Tiina, Mara, Lea + opettajat

Lea liveraportoi

8 tekstiä valmiina, kehuja saatiin. Hyvä me! Ajankäyttöraportit pitää palauttaa. Huomio siis niille jotka eivät ole paikalla! Keskustellaan niistä ketkä ovat mahdollisesti lopettaneet. Heiltä siltikin pitäisi olla ajankäyttöraportit palautettuna.

Elokuussa on 15. ja 16. päivä on Kulttuurialan kehittämispäivät (Metropolian kultuurialan koko henkilökunta kokontuu), jossa erilaisia työpajoja ja ideariihiihia,ja  yksi aihe kansainvälisestä toiminnasta. Haluttaisiin yksi tai kaksi puhujaa meistä opiskelijoista. Huhuu, ketä kiinnostaisi? Halutaan avointa mielipidettä, eli ei tarvitse sensuroida ollenkaan mielipiteitään ja kokemuksiaan. Kurssi kuitenkin pilotti, joten tärketä tietää mitä hyvää ja kehitettävää? Tiina on kiinnostunut menemään ja Mara myös ja Henri mahdollisesti pakotetaan.

Lontoon (12.-14.9) ja Istanbulin tilanne. Lontoossa mahdollisesti ei opiskelijoita, vai vaihtaako Henna Istanbulista Lontooseen, oli osoittanut kiinnostusta? Olympialaiset voi muuten vaikuttaa Lontoossa hotellihintoihin. Istanbuliin lähtijät säästää mahdollisesti lennoissa ehdottaa Matti. Sannan kanssa Lea puhui että työtilannetta ei pysty ennakoimaan vielä. Lennot joutuu ostamaan vasta elokuussa, vaikka sitten kalliimalla.

Tehtävä 1:en läpi käynti. Kirjoittaja alustaa ensin.

Tanja aloittaa: Valitsi henkilöbrändäyksen kun törmäsi ko. aiheeseen pinnallisesti Digital Media Culture -kurssilla ja kiinnostui, käynyt puhumassa mm. reitittimessä aiheesta. Muutenkin aihe on ollut esillä mediassa. Mm. Thinglink kiinnostava väline itsensä brändäykseen ja tarkoituksena artikkelissa käsitellä muitakin sosiaalisen median alustoja itsebrändäyksen välineenä. Onko paineita sosiaalisen median käyytöstä? putoaako kärryistä jos ei ole aktiivinen? Erilaiset käyttökanavat esim  twitter vs. facebook. Joidenkin yliaktiivinen postaus ahdistaa. Tarvitseeko olla kaikkialla, vaan harkitusti valitsee kanavan kullekin sanomalle. Kannattanee tehdä itsebrändäykselle strategia. mitä, missä ja milloin? Ei kaikkien tarvitse kirjoittaa blogia, kiusallista jos on kerran kuussa merkintä. Toisaalta blogin kirjoittaminen kehittäisi kirjoittamistaitoa, eri asia kirjoittaa itselleen kuin julkaistavaksi. Osa bloggaajista ovat ikäänkuin vahingossa brändänneet itsensä. Verrattiin suosituimpia bloggaajia muinaisiin kansansaarnaajiin, toisaalta myös nykyajan idoleihin. Stefan Lindfors on hyvin brändännyt itsensä. Kuinka paljon pitäisi muilla kielillä tuoda itseään digitaalisissa verkostoissa? Koetaan että ammatillisissa kanavissa on yleistä ja ehkä hyväkin käyttää englantia. Takaisin artikkeliin, mm. lähteet tulevat ja muutenkin muto kehittyy siinä vaiheessa kun teksti muotoutuu tieteeliseksi. Helppolukuinen teksti ja mukaansa tempaava. Väliotsikointi hyvä, mikä on pääotsikko? Ylipäätään kaikkien kannattaa panostaa pääotsikkoon.

Mara:

  • No labels
You must log in to comment.