...
Projektin sähköpostitse lähetettävä uutiskirje julkaistiin vuoden aikana kahdeksan kertaa. Perusviestintää olevat www-sivut ja facebooksivut päivitettiin säännöllisesti. Verkkosivut toimivat hankkeen näyteikkunana ja niille on koottu esittelyn ja yhteystietojen lisäksi luodut konseptit, julkaisut ja tapahtumat. Sivuilta on myös linkki projektin avoimeen työtilaan, wikiin, josta löytyy tarvittaessa laajemmin materiaalia eri osaprojekteista ja työvaiheista. Facebook-sivu on tarkoituksellisesti haluttu pitää epävirallisempana ja hankekuulumisten lisäksi, sinne linkataan ahkerasti teemaan liittyvää ajankohtaista materiaalia myös muista lähteistä. Facebook-sivulla oli vuoden lopussa 167 tykkääjää. Lisäksi osaprojektien sisäistä tiedotusta ja käytännön koordinointia varten on perustettu facebook-ryhmiä.
Yhteiset asemat -osaprojektista on tiedotettu LAD-hankkeen yhteydessä Facebook-seinällä. Yhteiset asemat –tapahtumista -tapahtumista on lisäksi tehty erikseen tiedotteita, joita on laitettu esille esim. Malmin kirjastoon ja jaettu julkisissa tapahtumissa (Malmin toritapahtuma). Taideprojektien tiedotus on tapahtunut sekä sosiaalisen median kautta että Malmin nuorisotalon jakamilla tiedotteilla. Taideprojektien julkistuksen lähestyessä tehtiin myös lehdistötiedotteita, joita lähetettiin tärkeimmille paikallis- ja alueellisille lehdille. Paikallinen Matapupu-lehti teki hankkeesta artikkelin. Osaprojektista on lisäksi kerrottu Syklin nettisivuilla.
...
Ohjausryhmän kokousten osallistujajoukko on pienentynyt projektin edetessä. Ohjausryhmän ja työntekijöiden tekemässä väliarvioinnissa kävi ilmi, että yksittäiset ohjausryhmän jäsenet kokevat olevansa ulkopuolisia, eivätkä pääse kiinni projektiin, ettei heidän osaamistaan hyödynnetä tarkoituksenmukaisesti. Tilannetta pyritään korjaamaan ottamalla alkuvuodesta yhteyttä kaikkiin ohjausryhmän jäseniin ja keskustellaan käytännön mahdollisuuksista yhteistyölle. Lisäksi palataan alkuperäiseen suunnitelmaan, jossa ohjausryhmä kokoontuu vuorotellen jäsentensä työympäristössä.
...