Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Comment: Migrated to Confluence 4.0

Asialista - TEHTÄVÄT

1.

Käyttäjätarinoita tarvitaan lisää - määräaika 18.10. mennessä

2.

Raportointiryhmä pyytää tarkistamaan raportointiryhmän keräämät raporttilistat ja arvioimaan ovatko kaikki tarvittavat raportit lueteltu listalla

Kotitehtävä

3.1.

Vuosisuunnittelutyöryhmän ja lukujärjestyssuunnittelun asiantuntijaryhmän toiminnallista määrittelystä herää epäilys että jotain on pielessä.

...

Toivon että asiantuntijaryhmän jäseninä 5. tapaamiseen  selvitätte omissa yksiköissänne miten yhden toteutuksen opetustapahtumat ja mahdollisesti opetustapahtuman sisällä jako toteutusryhmiin käytännössä tapahtuu. Kiinnittäkää huomioita myös erikoistapauksiin aikadimensiollla: vaikuttaa siltä että toteutusryhmiä ja opetustapahtumia voi syntyä sekä toteutuksen alkupäivämäärän jälkeen että ennen toteutuksen alkupäivämäärää.

4

Projektiryhmältä:

Loka-marraskuun aikana oma moduulin osalta työryhmien määrittely oltava valmis

Projektin ohjausryhmän muistiota ei vielä tätä kirjoittaessani ole tallennettu.Aikatauluja on täsmennetty siten että asiantuntijaryhmien työn on oltava valmiina marraskuun 2010 mennessä.

Kokousmuistio

Paikalla: Eija Kumanto, Kari Tuononen, Jaakko Rannila, Osmo Troberg, Hannele Ruotsalainen, Sari Kelo, Hannele Pihlaja, Tuuli Sauro

Etänä paikalla: Tuomo Saloheimo, Anitta Pankkonen, Riitta Mäkelä, Ari-Pekka Anttila

Poissa: Simo Hoikkala, Heikki Valmu, Hanna Ojanen, Jussi Ylänen

1. Aikataulu ja työskentely

Projektipäällikkö esitteli uusitun aikataulun ja kertoi, että asiantuntijaryhmillä on nyt lokakuu-marraskuu aikaa täydentää määrittelyä. Jaakko Rannila halusi myös painottaa, että tämä tarkoittaa sitä nyt tulee määritellä ne ominaisuudet, mitä vuosisuunnitteluun halutaan.

2. Työskentely työryhmien välillä

Osmo Troberg esitti huolen, että ryhmien välillä ei ole riittävän hyvin kommunikaatiota. Tästä esimerkkinä vuosisuunnittelun ja lukujärjestyssuunnittelun välinen kommunikaatio ja viestintä siitä, mitkä asiat ja kohdat kuuluvat vuosisuunnitteluun ja mitkä kohdat lukujärjestyssuunnitteluun.

3. Lukujärjestyssuunnittelu ja vuosisuunnittelu

Keskusteltiin siitä miten lukujärjestyssuunnittelu moduulien ja vuosisuunnittelu moduulien välinen tiedonvaihto tulisi toimia. Keskusteltiin myös, millaisia tiloja toteutuksilla pitää olla. Esim. julkaisu ja lukujärjestysten valmius tilanne tulee erottaa. Tietyissä tilanteissa toteutus tulee julkaista opiskelijoille, vaikka lukujärjestys ei ole vielä tehtynä.

Työryhmän näkökulmasta vuosisuunnittelijan tulee pystyä syöttämään tietoa siitä, miten lukujärjestys tulee tehdä. Tämän lisäksi opettajille tulee olla mahdollista esittää omia toiveita lukujärjestyksiin.

4. Musiikin näkökulma

Musiikissa tehdään vain 1. vuoden opiskelijoille ryhmäpohjaisesti toteutuksia. Tämän jälkeen toteutukset tehdään koulutusohjelmalle.

Vuosisuunnittelu työryhmässä nähtiin, että toteutuksia pitää pystyä tekemään myös "dynaamiselle ryhmälle", joka sisältää kaikki koulutusohjelman opiskelijat. Tällöin toteutus tehdään koulutusohjelmalle eikä tietylle opiskelijaryhmälle. Tällöin toteutus on suunnattu koko koulusuohjelmalle (vapaasti valittavat, musiikin toteutukset, valinnaiset yms.)