...
VOIMAA-hankkeesta tiedottaminen on emo-organisaatiossa ja osatoteuttajien organisaatioissa onnistunuttaennen kaikkea osa organisaatioiden sisäistä viestintää. Tulevia hanketoimenpiteitä ja tulosten julkaisemista varten tarvitaan kuitenkin laajempia verkostoja. Mitä nämä verkostot ovat? Miten niitä voi hyödyntää VOIMAA-hankkeesta tiedotettaessa ja tuloksia valtavirtaistattaessa, juurruttamisesta puhumattakaan? Miten sosiaalisen median eri sovellukset liittyvät verkostojen rakentamiseen?
VOIMAA-hankkeen tulokset hyödyttävät siihen osallistuvia organisaatioita, mutta valtavirtaistamisessa tulisi löytää kanavat viestiä hankkeen hyvistä käytännöistä ja tuloksista laajemmin, sill sillä hanke hyödyttää ammattikorkeakouluihin pyrkiviä maahanmuuttajataustaisia henkilöitä, ammattikorkeakoulujen henkilökuntaa, metropolialueen työnantajia, maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä eri yrityksissä ja organisaatioita, joita kiinnostavat sosiaalisen median hyödyntämisnäkökulmat, esimerkiksi hanke- tai projektityössä.
Hankkeen tuloksista tiedottaminen tapahtuu hanketoimijoiden verkostoissa ja lisäksi julkisuudessa. Hankkeen teemojen valtavirtaistaminen on tärkeää esimerkiksi tahoille, jotka vaikuttavat maahanmuuttoasioista käytäviin keskusteluihin: työantajille, järjestöille, kunnille, valtiolle, puolueille, poliitikoille ja muille päättäville elimille.
4. Toteutus (kuvaus käynnistetystä toteutuksesta - hyvin konkreettista)
5. Toteutuksen arviointi, plussat ja miinukset
6. Jatkotoimenpiteet / kehitysehdotuksia
7. Kontakti: luettelo organisaatioista, joihin on ollut yhteydessä