Jatkossa kirjallisen & puheviestinnän kurssiin voisi saada tästä yhden opintopisteen. Tällä hetkellä jokaisella koulutusohjelmalla opintopisteet menee eri paikkaan.
VASTUUT
Jokaisessa koulutusohjelmassa pitäisi olla joku henkilö joka on vastuussa ko. koulutusohjelman opiskelijoiden tarpeista, että tarpeet hoituu. Eli esim. softat.
AV (Patrick) & RaTV (Sami) & DiVi hoituu Hämeentiellä olemassa olevalla laitteistolla ja softilla.
Esittävä taide: rekvisiitat jne. hoituu
Kutu: Johanna Tirronen & Anita Ovaska
Muotoilu: kalustomestari hoitaa foamit jne.
Graafinen suunnittelu:
3D:
Musiikki: Marko Puro
LAITTEET
Kamerat, digikamerat, valokalustot, äänen tallennus jne. kuuluu yhteiseen pakettiin. Rikun varastossa on kaikenlaista, Patrick kysyy listaa ensi viikon kokoukseen.
Jos ei ole käyttänyt ennen laitteistoja, saa käyttöönsä ne kököimmät. Muuten saa koulutustasoaan vastaavan laitteiston. Ryhmät ovat miksauksia eri koulutusohjelmista, eli periaatteessa jokaisessa ryhmässä on joku joka osaa käyttää laitteistoja.
Äänentuottamiseen muskarivälineistö.
TARPEET
Ohjelmistot mitä nyt on olemassa Hämeentiellä löytyvät täältä.
Tarvittavat ohjelmistot koulutusohjelmittain löytyvät täältä.
Sonja selvittää paperit (ISO rulla), kynät, maalit, pensselit jne. (Niina Kangasrautio)
HUOM: keskiviikkoon mennessä opiskelijoiden pitäisi olla kartalla mitä he tarvitsevat. Eli silloin vasta saadaan tietää lopulliset tarpeet. Silloin täytyy tehdä kartoitus.
ESITYKSET
Ovat Pylvässalissa,tulee kaksi lavaa; toisella voi valmistella kun toisella esitetään.
Pointti ei ole tehdä teknistä ilotulitusta vaan idea on tärkein. Opettajat ohjaa, kohti ydintä. Ideasta valmiiseen lopputuotokseen on kuitenkin vain kolme päivää.
Esitys on max. 90sek.
Ei installaatioita, muuten mitä vaan. Ajallisuus pitää olla.
Kaikki esitetään lavalla.
Mikitykset pitää huomioida. Marko Puro kysyy Ruoholahdesta jonkun miksaajan (kysyy samalla mitä kamppeita on tarjolla). Sound-check on mahdotonta suorittaa, se rikkoo kokonaisuutta niin paljon.
DOKUMENTOINTI
Prosessi dokumentoidaan opiskelijoiden toimesta, esityksen taltioidaan erikseen. Ratvit hoitaa? Sami hoitaa.
KULJETUKSET
Auto pitää varata, Hämeentiellä ei ole pakua vapaana.
Jos ei muualta saada pakua, niin Sonja tuo.
KÄYTÄNTÖ
Opiskelijoille tieto mitä koulussa on missäkin. Tyyliin luokat (ja niiden softat), vessat, ruokala..
+ opettajien puhelinnumerot, aikataulut, missä tehdään
-> Sonja tekee! Eka versio seuraavaan kokoukseen.
Yötyöluvat -> ryhmässä lienee aina joku jolla on? Hommataan luvat esim. DiVi, AV, RaTV; pitäisi riittää. Anittalle lista nimistä&tunnuksista, ryhmäyötyölupa onnistunee?
AIKATAULU
Maanantai 31.8.
Käynnistys; alustus, yleisidea, alojen välisestä luovuudesta pieni juttu, aiheeseen paneutumista (papereita pitkin tilaa, eri aiheita, ihmiset käy kirjoittamassa papereille omia näkemyksiä, + mitkä kiinnostaa itseä eniten -> ryhmiin kiinnostuksen mukaan), tauko, kuunnelma Scifi-aiheesta (ajatukset kohti scifiä ja tulevaisuusorientoituneisuutta), opiskelijoiden oma ajatuskoe (idea aiheesta, "mitäpä jos.."), ryhmiin jakaminen, esittelevät oman ajatuskokeensa ryhmissä, lounas, tehtävänanto (vasta nyt koska ei haluta liikaa spekulaatiota tekniikasta tai kenen kanssa haluaisi tehdä).
Tiistai - torstai
Säätämistä. Opettajilla tapaamisia, pysytään kartalla missä mennään (aamu- ja iltapalaverit). Kioski jossa joku opettaja päivystää koko ajan, opiskelijat voi kysyä apua. Opettajat työskentelee pareittain, parit vaihtuu joka päivä. Keskiviikkona pitää olla selvillä mitä tarvitsevat, torstaina valmistuu, teknistä hiomista. Torstaina opettajatkin enemmän orientoituvat tuotoksiin, ti&ke enemmän ohjaamista.
Perjantai
Show alkaa n.klo 11. Aamulla karsea säätö. Esitykset vievät n. 3-4h. Lopuksi vapaamuotoiset hippalot.
Tarjolla pikkupurtavaa (budjetti n. 1000€, Sonja hoitaa).